tungalyft-cover

Kranbil och tunga lyft

Med hjälp av vår kranbil kan vi på Skara-Götene Bärgningstjänst hjälpa till i de flesta situationer som kräver tunga lyft.

Vi på Skara-Götene Bärgningstjänst har naturligtvis mycket stor användning av vår kranbil i många av våra bärgningsuppdrag. I situationer där ett fordon har hamnat på fel sida vägräcket eller när en motorcykel hamnat i terrängen och inte går att rulla, är kranbilen helt oumbärlig. Med hjälp av den kan vi då på ett tryggt och säkert sätt lyfta upp fordonet i samband med bärgning.

Trots att vår huvudsyssla är bärgningsuppdrag av olika slag kan vi med hjälp av kranbilen även bidra med tunga lyft av andra föremål. Exempelvis kan vi vid nybyggnationer hjälpa till att lyfta upp takstolar, vid byte av takpannor kan vi hämta och lyfta upp pallar med tegel på taket och vid stulna och dumpade kassaskåp i naturen hjälper vi till med lyft och transport. Behöver du hjälp med att lyfta någonting annat som är tungt? Ta gärna kontakt med oss så kan vi säkert hjälpa dig!

Lång räckvidd för tunga lyft

Vår kranbil har en hydraulisk räckvidd på hela 16,5 meter. Detta innebär att vi har en otrolig räckvidd vid de uppdrag som kräver tyngre lyft. Hur tungt vi kan lyfta varierar, beroende på hur nära objektet vi kan stå. Närmast kranbilen kan vi lyfta hela 4 ton, och med längst räckvidd kan vi lyfta upp till ca 800 kilo.

Tveka inte att kontakta oss du behöver hjälp med tunga lyft!